OM OSS

Gudmund Israelsson Ingenjörsbyrå AB, etablerad sedan 1996 med dotterbolaget Nylin & Myhrberg GI AB, är ett byggkonsultföretag som finns i Södra Sverige med kontor i Linköping och Göteborg.

​Vi kombinerar nya idéer med mångårig erfarenhet och kan därför erbjuda optimala lösningar med trygghet och garanti.
Med vår breda kompetens för planering samt projektering av om-, till- och nybyggnader inom arkitektur och konstruktion och genom vårt nära samarbete med övriga konsulter garanterar vi professionell utförande av varje uppdrag.
Våra kunder finns såväl i den offentliga som privata byggsektorn.

Vår ambition är att erbjuda kunden högsta kompetens och kvalitet och att skapa förtroende. Våra medarbetare står för en bred kompetens och utvecklar ständigt sina kunskaper. 

SÅ ARBETAR VI

Oavsett om vi är anlitade som arkitekter eller konstruktörer ska ett projekt alltid utvecklas i en samarbetsvänlig miljö där tankar och idéer kan lyftas i ett kravlöst samtal.
I projekteringen arbetar vi i nära samarbete med uppdragsgivare, brukare och övriga tekniska konsulter, för att komma fram till det tekniskt och ekonomiskt bästa alternativet.
Vi är behjälpliga i alla delar av byggprocessen, även om vi helst arbetar med hela projekt där vi är med från den allra tidigaste skissen fram till färdig byggnad.

Vid våra första möten går vi igenom projektunderlag och förutsättningar, där vi resonerar kring målbilder och önskat resultat.
Med detta som underlag analyserar vi projektförutsättningarna och de möjliga medel och metoder vi har att använda oss av, både tekniskt och ekonomiskt.
Våra skisser och första utkast går vi igenom tillsammans med uppdragsgivaren, där för- och nackdelar utreds innan skissförslaget vidareutvecklas till en alltmer detaljerad handling.
Vi hjälper uppdragsgivaren med kunskap och handlingar, med allt från snabba skisser till detaljerade bygghandlingar. 

[om-projects]